Ik heb mijzelf zojuist geregistreerd, maar ik kan niet inloggen omdat mijn account nog niet is geactiveerd. Waardoor komt dit?

Nadat je jezelf hebt geregistreerd op Gemeentebanen.nl ontvang je een e-mailbericht. Dit e-mailbericht bevat een link die je dient aan te klikken om je account te activeren.

Als u de mail niet meer heeft kunt u een mail sturen naar supportdesk@jobsrepublic.nl, wij zullen uw account dan voor u activeren.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.